Om bloggen

Hej!

Välkommen till vår klassblogg! Vi som gör denna blogg är klass 4 på Slimmingeby skola och vi vill berätta och visa vad vi gör i skolan!

Vi vill att föräldrar, släkt, vänner och andra intresserade ska kunna följa med i vad vi gör under våra skoldagar. Vi tycker det är roligt att någon annan än våra lärare och klasskompisar ser vad vi gör och vi vill gärna att ni skriver kommentarer så vi vet att ni är med!

När vi arbetar med vår blogg kommer vi att få många möjligheter att utveckla vårt språk. I läroplanen står det att undervisningen ska stimulera elevernas intresse för att läsa och skriva och det tror vi att vår blogg kommer att göra. Vi kommer att få verkliga mottagare för det vi gör och det tror vi kommer att göra det ännu mer spännande att med ord och bilder presentera det vi arbetar med.

Det vi publicerar i form av texter, bilder och annat kommer i första hand att vara gjort av oss själva. Om vi använder andras bilder kommer vi att be om tillåtelse och även uppge detta. Om någon vill använda något av det vi lagt ut vill vi att ni kontaktar oss först.

Vi tycker att vår blogg ska vinna för att klassen jobbar bra med den och för att vår blogg är bäst i världen! Vi har jobbat mycket med bloggen och det har varit roligt! Våra föräldrar tycker att bloggen är bra för de får se vad vi gör i skolan och de får skriva kommentarer. Vår blogg är en bra blogg! 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *