Lucia på Slimmingeby Skola

I onsdags hade vi Lucia på både morgonen och kvällen. Det kom jättemånga föräldrar för att titta på. Vi hade många olika figurer i Luciatåget bland annat Pepparkaksgubbar, Tomtar, Stjärngossar, Tärnor och sist men inte minst Lucia! Föräldraföreningen var så snälla och gav oss en egen snällkalender. Varje morgon när skolan precis börjat lottar vi en elev i klassen som får öppna dagens lucka. De som redan har blivit lottade finns inte med i lottningen längre. Vi har också övat på avslutningslåtarna.

Veckans bloggare: Erik och Korven.

Här kommer en bild från våra kalendrar och vår lilla gran. 😁

En reaktion på “Lucia på Slimmingeby Skola

  1. Ni var riktigt duktiga i kyrkan. Det var många fina sånger ni övat in och alla satt som en smäck.
    Well done !! Ser framemot fredag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *