Flykten till skogen

I fredags så fick vi en rapport av Anna som sa att vikingarna var på väg till Slimminge för att attackera oss. Vi var tvungna att ge oss iväg till skogen för att skydda oss. Vi började att hitta en bra läger plats. Där byggde vi ett vindskydd och gjorde en lägereld. Vi kokade blåbärssoppa på stormkök. Vi täljde pinnar och gjorde pinnbröd och vi grillade korv till middag. Vi undersökte våra träd. När vi kom tillbaka till skolan hade vikingarna gett sig av.

Här kan ni se några bilder från äventyret.

Skrivet av Lisa och Herr Mumsbit.

2 reaktion på “Flykten till skogen

  1. Det var jätteroligt i skogen men det finns en negativ sak och det är att när vi kom tillbaka till skolan så luktade vi rök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *