En intressant och rolig vecka på Slimmingeby skola.

Denna veckan har vi jobbat med våran ”vikingabild” från forntiden. Vi har jobbat flitigt och haft roligt! Jobbat hårt med matte och svenska men också haft roligt på rasten. Vi har haft biologi och gjort någonting väldigt spännande. Vi har undersökt varför löven ändrar färg och ramlar av. Vi kom fram till att de byter färg och ramlar av för att det finns ett ämne i löven som heter klorofyll. Det gör så att bladen blir gröna men egentligen är bladen röd orange gul färgade på olika sätt. Och på fredagen har vi morgongympa där ute i tio minuter.

Vi som har bloggat är Erik och Daisy

Här kommer ni se några bilder som vi har fotat när vi jobbar:

 

 

2 reaktion på “En intressant och rolig vecka på Slimmingeby skola.

  1. Så roligt det är att titta in här och få ta del av vad ni pysslar med! Ser fram emot fler inlägg av er, fantastiska bloggare! <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *