Stenåldern

Just nu arbetar vi med stenåldern och vi har bildat klaner. Alla är en person i klanen och klanen bor tillsammans i en by. Vi har gjort vår stenåldersperson på slöjden och nu bygger vi byarna. Klanerna har planerat sin by, gjort ritningar och bestämt vem som ska göra vad i byn. Vi har jätteroligt när vi arbetar tillsammans och det blir riktigt fint! Här är några bilder:

4 reaktion på “Stenåldern

  1. Så roligt att få arbeta med samma tema i olika ämnen. Ser fram emot att titta lite närmre på alla de olika klanerna.

  2. Vad ni är påhittiga! Jag har tjuvkikar lite och är väldigt nyfiken på hur ert arbete utvecklas! Coolt att ingå i olika klaner där ni kan bestämma tillsammans hur ni ska bygga och komma vidare med er by! Ni är helt fantastiska som kan måla, snickra, sy och framförallt samarbeta så bra!

  3. Det låter spännande med stenåldern! Det får ni gärna berätta mer om när jag hälsar på nästa gång. Va rädda om varandra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *